هواپیمایی در کشوری کوچک و زیبا در شمال آفریقا به نام مارانیا سقوط می کند. آن اسمیت دختر جوانی که تنها بازماندۀ این سقوط می باشد دچار فراموشی شده و به بیگانه ای در یک سرزمین آفریقایی تبدیل می شود. ” آن” به راستی کیست؟ چرا یک دانشجوی جوان سوئیسی باید به اینجا بیاید؟ در میان آشوب ناشی از انقلاب چه سرنوشتی در انتظار اوست؟
داستان در کشوری خیالی که می تواند نمادی بسیار واقعی از کشورهای شمال آفریقا باشد اتفاق می افتد.کشوری که دورۀ تحول را سپری می کند. سرزمینی با جلوه هایی چشم نواز از صحرا، جنگل ، رودخانه و موجوداتی خیالی و جذاب.
بنوئه سوکال ” Benoit Sokal ” پس از موفقیت بسیار شایان توجه بازی Syberia(مرگ خانم آناوارلبرگ و سفر به سیبری)،این بار خالق بازی جذاب دیگری است: بهشت گمشده
در این بازی نیز گرافیک خاص سوکال و داستان پرکشش از مشخصه های اصلی می باشند.
بهشت گمشده یک بازی ماجرایی خوب است که آن را به تمام علاقمندان به سبک منحصر به فرد سوکال توصیه می کنیم.

سلام ببخشید من دو تا بازی خریدم یکی عصر افسانه ها توسعه تایتان دومی بهشت گمشده ولی هیچ کدوم از لینک ها دانلود نمی کنند تو رو خدا کمک کنید ۱۲ هزار تومان پول دادم ولی هیچ کدوم رو دانلود نمیکنه
سلام خوبی یا به تلگرام من پیام بدید یا ایمیلتونو چک کنید یا به تاریخچه خرید مراجعه کنید.